29.05.2011 г., 16:11 ч.

Природна сюита / хайку 20-23 

  Поезия » Източни форми
591 0 0

отмести се
луната да посрещна
пак настъпи утро

***
облачно утро
птиците заплакаха
от силния гръм

 

***

дъждът заваля

върху топлото легло

котарак лежи

 

***

на стобора

накацали са птици

слънце препече

 

 

© Николай Пеняшки - Плашков 

© Николай Пеняшки-Плашков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??