отмести се
луната да посрещна
пак настъпи утро
***
облачно утро
птиците заплакаха
от силния гръм
***
дъждът заваля
върху топлото легло
котарак лежи
***
на стобора
накацали са птици
слънце препече
© Николай Пеняшки - Плашков
© Николай Пеняшки-Плашков All rights reserved.