11.01.2008 г., 8:30 ч.

Приспах болката... 

  Поезия
505 0 2

Приспах болката си в сърцето,

за да не плаче моята душа…

Погледнах с усмивка небето,

докоснах го с ръка!

 

Умъртвих доверието си,

превърнах го в камък тъжен!

За да няма пак сълзи,

станах ангел снежен!

 

Убих омразата с усмивка свята,

лежах върху моите мечти…

За всичко това получих отплата,

аз и ти да бъдем сами…

 

Целунах онази снимка,

усетих твоите устни, с вкус на любов!

Спънах се в твоята примка,

останах влюбена за цял живот!

 

 

 

© Усмивка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??