28.08.2007 г., 22:11 ч.

ПРИСТАНАЛА 

  Поезия
585 0 2

ПРИСТАНАЛА

 

(па, забележете, и на зелено:))

 

Уредихме и Ашраф

да яде ориз пилаф

с арна мома плевенчанка:)

Още имам да ви думам.

Чуйте меня, ваш‘та Янка:

 

Срещнаха се в лято жарко,

срещата си беше ярка –

като празнични конфети

заваляха сто комети...

 

Триста лумнали звезди

поздравиха ги дори,

бързащи да се взривят,

падаха по своя път.

 

Той започна серенада,

тя, умело, с изненада

водки две тука домъкна

и в палатката се вмъкна.

 

Той протегна си ръката,

тя зави се през главата.

После с нежност го обсипа,

а че той дори пощипа.

 

След целувките омайни

трудно се опазват тайни.

И окършиха иглички

под борове и елички.

 

Падат всякакви задръжки

в хватка на ръцете мъжки.

Тъй e то, щом се замръкне,

пък и копче от полата хвръкне...

 

Спокойна веч ще отморя и ще заспя,

да си с плевенчанка, то не е шега.

В тази нощ със целувки заредена

тяхната любов докрай е споделена.


21.08.2007г.

 

© Мери Попинз Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??