28.02.2008 г., 18:32 ч.

Присъда 

  Поезия » Любовна
1205 0 5

                    ПРИСЪДА


Ще стана моста за тебе, минаващ над реката.
И ще съм оазис в пустинната мъгла.

С тебе ще вървим по цветовете на дъгата,

като вятър ще лудувам в твоята коса.


Аз завинаги ще бъда твоята присъда,
ти завинаги ще бъдеш моят Бог.
Аз във тебе ще живея и за тебе ще копнея,
на любов ще те осъдя цял живот.

И ще стана аз сълзата във очите твои,
слънцето ще скрия със един замах.
Ще навлизам във съня ти, да нямаш миг покой,
за да ме сънуваш, както те сънувам аз...







 

© Марияна Жекова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??