Полудели пеперуди в полунощ
търсят пагубната светлина.
Но тя разказва им за любовта
и как ранява всеки във целта.
И кой щастлив е, и кой измъчен,
оплел се в мрежите на таз омая.
Как губи себе си и гордостта,
предавала ги в тежки времена.
Но въпреки жестоките последствия,
стремим се всички към това.
Не се живее сам и в тишина,
защото сме създания човешки.
© Пепи Оджакова Всички права запазени
Крилете са устройства за летене
Посоката- към всяка светлина
Икар е опит споделен в учебника...
Добър опит!