Jan 27, 2010, 12:56 PM

Присъда 

  Poetry
438 0 1

Полудели пеперуди в полунощ

търсят пагубната светлина.

Но тя разказва им за любовта

и как ранява всеки във целта.

 

И кой щастлив е, и кой измъчен,

оплел се в мрежите на таз омая.

Как губи себе си и гордостта,

предавала ги в тежки времена.

 

Но въпреки жестоките последствия,

стремим се всички към това.

Не се живее сам и в тишина,

защото сме създания човешки.

© Пепи Оджакова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • "Не се живее сам и в тишина"
    Крилете са устройства за летене
    Посоката- към всяка светлина
    Икар е опит споделен в учебника...

    Добър опит!
Random works
: ??:??