6.04.2012 г., 0:08 ч.

Притихнало 

  Поезия » Пейзажна
916 0 9

Притихнало

 

Морето е притихнало

в мечтите си.

А облаците искат да догонят

полета на птиците...

В любовна ласка

се отдават слънцето

и мракът.

Настъпва нощ,

но ражда се мечтател...

© Мария Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??