Apr 6, 2012, 12:08 AM

Притихнало 

  Poetry » Landscape
923 0 9

Притихнало

 

Морето е притихнало

в мечтите си.

А облаците искат да догонят

полета на птиците...

В любовна ласка

се отдават слънцето

и мракът.

Настъпва нощ,

но ражда се мечтател...

© Мария Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??