17.01.2009 г., 10:23 ч.  

За приятелството 

  Поезия » Друга
677 0 15

Сега се сърдиш, смяташ ме за враг,

че виждам грешките ти и ги казвам.

Приятелството не е нисък праг –

то трудно се постига и запазва.

 

А тези, дето днес те заблуждават,

че всичко в твоя път си е наред,

навярно първи ще те изоставят,

щом те настигнат лоши ветрове.

© Елица Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??