11.01.2008 г., 23:11 ч.

Приятели 

  Поезия » Друга
825 0 0
 

Приятели

 

Светът пълен е с предатели,

чаровни обаятели.

В живота срещат се и неприятели,

но малцина са истински приятели.

 

 

Светът пълен е с предатели,

които отрязват ти крилете.

Те са просто нападатели,

които ще се влачат в коленете ти!

 

 

В живота срещат се и неприятели,

които са поредната пречка по пътя ни.

Но и те ще съжалят, че са ни срещнали!

Ще молят за прошка със сълзи на лицата си!

 

 

Малцина бихме нарекли приятели,

малцина са душите, които ще ни разберат.

Приятелите ще ни утешат, когато сме унили.

С обич ще ни подкрепят

и дори в домовете си ще ни приютят!

 

 

Благодаря Ви, приятели!

 За топлотата,

      за добротата,

            за сърдечността,

                  за искреността,

                        за обичта,

                             за подкрепата,

                                  за усмивката незаменима,

                                            за това, че ви има!

© Деси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??