18.10.2009 г., 21:02 ч.

Приятели 

  Поезия » Друга
652 0 5

Нощта е нежна, толкова красива,

когато споделена е с приятели

и прави ме наистина щастлива,

балсам, жадуван дълго, за душата е.

 

Нощта във ден аз искам да превърна,

защото тя е моята стихия.

Стрелките на часовника ще върна,

за да си подаря желаната магия.

 

Луната и звездите ще ме пазят,

ще бдят над мен като грижовна майка.

На дансинга в сърцето ми ще влязат

и ще запазят всяка моя тайна.

 

А  вятърът - вечерникът - във полунощ

ще разпилее нежно пак косите ми

и ще ме понесе със вихъра на свойта мощ,

и огнен пламък ще блести в очите ми.

 

Обичам ви - вас - моите приятели,

дарявам ви частица от душата си

и моля се да сбъдне се мечтата ми:

както при мен сте - аз да съм в сърцата ви.

© Люба Георева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??