10.02.2004 г., 13:01 ч.

Приятелство 

  Поезия » Друга
3458 1 3

-Приятелко, бъди ми  спасение,
утеха във трудните дни.
Бъди за мене храм - избавление,
надежда в тъжни беди.

-Приятелко моя, при мене ела,
прегръдка ти давам от цяла душа.
Щом търсиш утеха във мене ти, знай,
ще бъда за тебе желания храм.


Приятелство нужно, безкрайно красиво.
Усмивка ни даде, душите събра.
Обвърза ни силно, двете щастливо
в приятелство вярно днес се кълнем.




© Весела Йотова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??