28.09.2013 г., 20:10 ч.

Приятелство 

  Поезия » Друга
477 0 1

Приятели, кажете вий,
какво ви липсва днес да сте щастливи, защо е мъката във 
вашите очи, защо усмивките сте скрили?

Какво ви липсва, щом не сте добре,
дали ви мъчи някой, че го няма,
дали сте пробвали веднъж поне
да излекувате таз стара рана?

Каквото мога, бих ви подарил,
аз имам щастие в излишък,
със него първо бих се разделил,
приятелите свои щом обичам!!!

© Емилиан Примов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Браво! Позитивно, зареждащо! Имай щастие! Поздрави!
Предложения
: ??:??