29.12.2007 г., 13:01 ч.

Приятелство и предателство 

  Поезия » Друга
1832 0 2
Знай, че всичко тук е като ден,
но някой е заслепен.
                                                             Знай, че сърцето ми сега гори,
                                                             но няма те, нали?
Знай, че в мен сега е любовта,
към приятеля...
                                                              Ти ми беше приятелка,
                                                               а сега аз за теб съм врагът,
                                                               към който си се насочила...
Желая ти щастие като насън,
но аз ще си остана каквато съм!
                                                               Денят идва след нощта,
                                                               но зад всеки ъгъл се крие светлина!
Ти и сълза не си проронила за мен,
а аз плаках нощ и ден!
                                                                Защо не ми вярваш сега,
                                                                когато имам нужда от приятелка?
Защо ми заби нож в гърба,
когато имах надежда?
                                                                Защо всичко се изнизва с конец и игла,
                                                                настъпва тишина и пада мъгла?
Защо не повярва в приятелството,
а аз получих предателството...
                                                                Ти беше ангелчe добро,
                                                                но днес се загърбва едно голямо приятелство!
Защо беше ангелче за мен,
а всъщност - дявол в нечий плен.
                                                                Знаеш ли колко ме боли да изричам тези думи,
                                                             знаеш ли колко ме боли да свиря на тези струни?!
Но вече мина всичко,
няма те, нали?
                                                             

                                    ТИ забрави думите ми - те не са лъжи!

© Ивон Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Браво, Ивон Мъничка си още и тепърва ще разбираш, че хората не винаги са такива, за каквито се представят, но не се отчайвай. Бъди винаги добра прителка и един ден ще видиш, че все някой ще ти отвърне със същото Много ти е хубав стиха, продължавай да пишеш и дано някой ден да напишеш най-красивия стих, посветен на най-добрата ти приятелка!
  • Ами за съжаление има го и това - приятелство, после приятелство. Докато отсееш истинските си приятели често ще се чувстваш по този начин.
    Браво!
Предложения
: ??:??