18.02.2018 г., 18:00 ч.

Приютени дни 

  Поезия » Любовна
241 0 0

Пресъхна стомната на рафта.

Изворът затлачен позатихна.

Вечност откакто съм те чакала

отиваща нататък към нищото.

Отбелязвам времето в сърцето си

чертая знаци по тях да ме намериш.

Завързвам три надежди в дрехата

разпъната на човешката ти милост.

Долитат и отлитат птиците

нахранени с душевните трохици.

В шепи приютявам дните си,

които ми остават да обичам.

 

© Слава Костадинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??