29.01.2004 г., 10:22 ч.

Признание 

  Поезия
1904 0 2

Какво съм аз за теб,

Какво си ти за мен,

Какъв е този лед,

Защо си тъй студен?

 

Уморих се да те убеждавам,

отегчих се да ти се доказвам,

и ясно е , че не успявам

любовта си да показвам.

 

С други чувствам се сама,

с тебе празна, неразбрана

и все повече потъвам в калта

от недостойнства и измами.

 

 

Повече не мога да издържам

подобна глупава пасивност,

а сякаш с поглед мен осъждаш

за моята неинициативност.

 

 

Аз бях дотук,и много ми е жал,

но не ми се чака вечно.

Знам много си ми дал

и ти благодаря сърдечно.

 

 

За тебе ,слънце мое,

пазя място там, където,

всичко мое е и твое-

точно тука на сърцето.

 

© Саня Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Аз пък ти пиша 6 по-малко не мога!Просто много ми хареса
  • Доста добре, но заради някои моменти гласивам с 5, ако съвсем малко го беше доизгладила щях да гласувам с 6. Иначе ми хареса.
Предложения
: ??:??