31.03.2016 г., 17:47 ч.

Признание ще трябва да направя 

  Поезия » Философска, Гражданска, Друга
705 0 2

И ето ме.

Ще трябва да призная

(макар че винаги се правя на корав),

нелеко е –

спокойствие желая –

а често ме изпълва силен страх.

 

В очите им,

на хората очите,

живея аз – а не във своя дом.

Простете ми,

когато със парите

събрани правя се на по-голям от слон.

 

Така постъпват,

учен съм, мъжете,

така държат се само силните мъже.

Сълзите не допускат вън и цвете

подхвърлят на жена си след цицина или две...

© Емил Всички права запазени

-

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??