10.02.2009 г., 17:41 ч.

Призовах те! 

  Поезия » Друга
521 0 1

Необятни небосклони

разлюляха се за миг.

В междузвездните простори

призовах със мощен вик:

Ти, която си муза!

Ти, която си плам!

Тебе неистово търся!

Да претвориш живота ми в блян!

Превземи душата ми млада,

дари я с  жизнерадостен гръм!

Да избягам от адската клада!

Отърви ме от забития трън,

който сега назовавам живот...

 

 

© Георги Бъчваров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??