3.05.2008 г., 9:14 ч.

Призрачна жена 

  Поезия » Любовна
768 0 24
 

 

От тайните ни срещи ми омръзна,

не искам да съм призрачна жена!

Душата ми от спомени е тъжна,

защото нощем скита се сама.

 

Омръзнаха ми скритите прегръдки

и тягостните четири стени!

Омръзнаха ми чаканите глътки

и порциите розови мечти!

 

Омръзна ми лицето си да крия,

на календара дните да следя!

Омръзна ми от кладенец да пия,

а всяка капка тъжно да пестя!

 

Кажи ми, че агонията свършва

и всеки ден ще бъде само наш,

или че наш`то цвете се прекършва,

за да не бъде повече мираж.

© Наташа Басарова Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??