29.08.2007 г., 10:55 ч.

Призрак 

  Поезия
568 0 0

Искаш, ала се страхуваш.
Тъжен си и радостен и отново
тъжен като си помислиш.
Търсиш, ала не намираш.
Станал си призрак от толкова мисли.
Искаш промяна, но тя закъснява.
Защо отказваш да те приемат?
Ти си призрак! Живей с мъката си! Живей със страха си!
Умирай всеки ден и пак се раждай нощем,
докато мислиш за утре и новата смърт!
Боли ли те? От смъртта? От нея не боли.
Боли от самотата, но искаш да си сам.
Странен, както винаги, не те разбирам!

© Теодора Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??