12.10.2007 г., 10:57 ч.

Проблясъци 

  Поезия
551 0 11
 

           Проблясъци



Състояния


Освободих се от присъствието ти.

Не мога да се освободя от отсъствието ти...


***

Илюзия


Целувам жабата...

Принцът изчезва...


                      

***

Принцип


Бунтувам се, за да не срещам неразбиране...



***

Радикално...


(интерпретация на тибетския закон: "Не прави непоискано добро.")


Изрязвам онази част от себе си, която желае добро, но сътворява зло... Упражнявам се в умение да чакам. До поискване...



***

Риторичен въпрос


Надеждата ли крепи мен или аз крепя надеждата?



***

Количество


Прекалено много - всичко наведнъж...

Прекалено малко -

когато съм получила това, което искам...

© Павлина Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??