27.08.2011 г., 9:08 ч.

Проблясъци 

  Поезия » Любовна
454 0 0

 

Дошъл пред Звездната врата,

във мен бушува Любовта!

Изгарят ме езици огнени,

а лава в моето сърце клокочи.

И дим в душата ми се вие,

чертае причудливи форми

на сцени, в страст обвити!

Две вплетени в едно тела

и ласки - пеперуди пърхащи,

неонови целувки полетели,

във мрака лудо влюбени,

без дъх остават ято прилепи,

учудени от ярките картини,

а пък нощта потръпва нежно

сред водопади теменужени.

Вселената оглежда се в Душата ми

и цялата във мен разтваря се!




© Ангел Филипов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??