14.08.2012 г., 13:53 ч.

Пробуждане 

  Поезия » Любовна
478 0 0

на Mister Vee

 

Феерия от чувства будиш в мен,

светът от днес е нов и прероден!

Догарях без надежда за пощада,

а днес не виждам свойта клада...

 

В небето сякаш ме издигна,

далеч от плашещата бездна...

Понесох се на твоите крила,

уверена, че скоро ще летя!

© Катя Вълчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??