Aug 14, 2012, 1:53 PM

Пробуждане 

  Poetry » Love
473 0 0

на Mister Vee

 

Феерия от чувства будиш в мен,

светът от днес е нов и прероден!

Догарях без надежда за пощада,

а днес не виждам свойта клада...

 

В небето сякаш ме издигна,

далеч от плашещата бездна...

Понесох се на твоите крила,

уверена, че скоро ще летя!

© Катя Вълчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??