21.12.2007 г., 15:07 ч.

Прочети душата ми 

  Поезия » Любовна
687 0 21

Прочети душата ми,

голямото необятно море.

Обикни тъгата ми

и цялото мое сърце.

 

Прочети душата ми,

прелетното синьо небе.

Избърши сълзата ми,

дето се стича тъжно по моето лице.

 

Прочети душата ми,

тъжна се лута сама.

Протегни ръката си,

отдръпни я от цялата тази тъга.

 

Прочети душата ми,

чистата, непорочна сълза.

Умъртви тъгата ми

и удави я убийствено в радостта.

© Пламена Добрева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??