29.04.2016 г., 6:32 ч.

Прочети го 

  Поезия » Друга
383 0 4

Престорен не обичам да живея,

очи в очи говоря в пряка реч.

По някога повярвай че немея,

приятели се търсят трудно веч.

Човек не знае с кой да тръгне днес,

стъпало по стъпало все ще се препъна.

Кога ли ще намеря точния адрес?

Отново в блатото не искам да  се върна.

Приятел! Покажи ми вярната пътека,

не бъди лицемер  и ти като онез.

Живота знам. Е огромна библиотека.

Прочети го! И тогаз излез.

В.Й. 27.04.2016г.

© Васил Йотов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??