16.03.2017 г., 14:09 ч.

Продължение... 

  Поезия » Гражданска, Строги форми
465 0 0

124/Аз цяло лято ги преглеждам,

да видя вдигат ли глави,

да ги изправям и подреждам

и Господа да призова,

до няма бури и градушки

и ветрове  плода да тушкат,

да имат хубава съдба

и да се радват на света!

Разбира се и аз самия,

да им се радвам от сърце

и да ги милвам с две ръце -

да няма в село съсипия!

И аз на всичко съм готов,

да ги оглеждам със любов!

© Hristo Slavov Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??