29.03.2017 г., 13:12 ч.

Продължение... 

  Поезия » Гражданска
318 0 0

135/ Не можех аз без новините.

Навярно с мозък съм промит!

Зад тях заставах упорито,

следях домашния елит...

Причините при  мен са стари,

аз не обичам левичари,

макар, че сам аз съм левак

и ритам само с десен крак!

За мене те са неморални...

При среща с всеки  антихрист,

най-често във душа- нечист,

бях блъскан с лакти най-нахално...

И затова от малък знам,

че мойте хора не са там!

© Hristo Slavov Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??