6.04.2017 г., 11:03 ч.

Продължение......, 

  Поезия » Гражданска
322 0 0

143/ Щом дойдеше хлада в октомври
и селото се за жълти,
за място есента за спори,
нагласата в теб се смени!
Щом видиш голите дървета
и калящите те полета,
сланата, гъстите мъгли
и порив в тебе се всели,
да не останеш във селото,
да гледаш зимните звезди,
и тръгваш в градските следи,
където търсиш по-доброто!
Преселиш ли се във града,
копнееш пак за Пролетта.

© Hristo Slavov Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??