9.04.2017 г., 14:16 ч.

Продължение... 

  Поезия » Гражданска
323 0 0

X  ЗА МОЙТЕ СТИХОВЕ НАКРАЯ

 

 

145/Със писането ми накрая,

аз искам да ви осветля,

с това което и днес правя...

На Музата да дам цветя!

За нейните капризи зная,

затуй сега поклон и правя!

И както сега и преди,

тя ме спасява от беди!

От доста време я обичам,

за нея всичко правя аз

и все я къткам между нас,

в красиви дрехи я обличам...

Тя винаги е моя страст!

© Hristo Slavov Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??