18.01.2017 г., 16:04 ч.  

Продължение на първата ми книга 

  Поезия » Гражданска
277 0 0

62/Раиф, един от нашта група,

най-младото от нас момче,

хормони много бе натрупал

и пола взе да го влече.

В хотела спря едно момиче

и глупаво го заобича.

И с тази пуста Мариям,

зашматка се на тук-на там.

Той с турския си произход,

бе близък с нейния народ...

И до женитба я докара!

А ние другите мъже,

не го завързахме с въже...

 

 

63/И близките им разрешиха,

а също имащите власт.

И пръстени си размениха,

годежа споделиха с нас.

Поканиха ни у момата,

където бяха тържествата,

на чисто светския купон,

без черните си фереджета,

с полу разголени жени.

И никоя не се свени,

косата и да се развява.

Тогава видях онзи свят,

 от друга светлина огрят!

 

 

© Hristo Slavov Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??