27.01.2017 г., 22:14 ч.

Продължение на първата ми книга 

  Поезия » Гражданска
327 0 0

71/А Данчо ходи в Доминика,

да ходатайства пред Аян,

но според мене се натика –

той от треньорство беше спрян!

Ний двамата по късна доба,

изпълнени с тъга и злоба,

вземахме турски самолет

и се прибрахме най-напред...

И сагата така приключи...

И с маркототевски късмет,

загледахме се пак напред.

Ей туй, досущ със нас се случи!

Оставяйки ни, без крила,

Съдбата ни се подигра!

 

 

© Hristo Slavov Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??