5.02.2017 г., 18:42 ч.  

Продължение на първата ми книга 

  Поезия » Гражданска, Строги форми
409 0 0

"ПРОДЪЛЖЕНИЕ" НА ПЪРВАТА МИ КНИГА

 

V / ЕЖЕДНЕВИЕТО МИ ОТНОВО

 

85/Аз пак съм в моята родина.

Седя си пак на моя стол!

След миналите две години,

пак  ям от българската сол...

За моя дом аз не тъгувам,

във собствени  води пак плувам.

След преживяното по-зрял

аз флага си пак бих развял...

Страната  виждам по-красива!

Тук няма бръснати глави...

О, нека Бог благослови-

България да бъде жива!

И нека в моя малък свят,

щастливи дни да за вървят!

 

 

86/О, за „позор или за слава”,

безспирно времето лети

и туй което Бог ни дава,

ще трябва да се над гради!

Аз не намерих,че живота,

е спряна на по-висока квота .

Макар и малко променен,

все същия си е за мен...

Да мога да го заживея,

да ставам сутрин след нощта,

до правя същите неща

и лично  пак да го възпея!

Благодаря на този свят,

за мен и той е благодат!

 

 

© Hristo Slavov Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??