4.05.2017 г., 18:13 ч.

Продължение на първата ми книга 

  Поезия » Гражданска
212 0 0

163/Последен стих за тази книга!
Тук трябва да се разделим!
Началото до края стига,
щом тръгнем в пътя да вървим.
Приятели това е края!
С тъга ви казвам най-накрая
и мен сърцето ме боли,
а сняг в душата ми вали,
не знам кога ще се оправя!?
И колко дълго ще кървя,
докато в пътя завървя
и „писането” си оправя!
Щастлив бях, че със своя стих,
аз много грешки изплатих!

© Христо Славов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??