25.09.2013 г., 16:54 ч.

Проглеждане 

  Поезия » Гражданска
433 0 0

       Проглеждане

 

Затваряме очите,

       видения се вплитат,

затваряме очите,

       те пак ли ще ни ритат,

затваряме очите,

       учудени сме ний,

затваряме очите,

      как весели сте вий!

 

Отваряме очите,

      небе, земя, вълни,

отваряме очите

      за всичките злини,

отваряме очите

     за всеки наш кураж,

отваряме очите

     но само камуфлаж...

© Вал Герх Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??