Прогонени от свойте чувства...
Прогонени от своята лъжа!?
Стоим сами във свойте къщи
И търсим в другите вина.
А всъщност самотници сме ние
Души предали се на гориста
Души самотни, вярващи в лъжата
Таз същата предала любовта.
Кога ли ще признаем грешките си
Кога ли другите ще съжалим!?
Нима нахално е да кажеш
живеем всички в свят един.
© Ангел Всички права запазени