9.12.2006 г., 19:59 ч.

Пролет 

  Поезия
604 0 2

Когато дойде пролетта
събужда всичко за живот,
изпълва се света с цветя
и тих ветрец във звездна нощ.

Красиво е - за всички същества
е достижимо синьото небе,
защото хората с мечтите си летят,
а птиците със своите криле.

А мойта пролет зная, че си ти,
щом всичко в мене оживява,
когато срещна твоите очи
и нищо друго тъй не ме
ощастливява.

Не искам никога да свършваш -
ти - щacтие за мойте сетива,
сълзите си от него ще избърша
и искам с теб да продължа!!!

    17.03.2004

© Татяна Начкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??