10.04.2009 г., 8:31 ч.

Пролетни акорди 

  Поезия » Друга
1073 0 46

Пролетни акорди,

летен птичи звън,

есен меланхолна,

дълъг зимен сън...

 

Сменят се сезони

във калейдоскоп...

Мъдрата природа

крие таен код.

 

Пролетно е в мене -

слънчеви цветя

с аромат вълшебен

винаги цъфтят

 

и даряват обич,

мир и красота...

Вечен е сезонът

в мен на Любовта.

 

© Вилдан Сефер Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??