Душата ми е вопълно стенание,
в корема топка се е свила да нощува
и буцата в гърлото на топло се стаи - заседна,
сълзите в очите поройно си валят!
А вън е пролет и цветно настроение
създават пак дърветата,
ухаят приказно цветята!
Долита глъч на лястовички влюбени в живота!
Как моля се на пролетния дъжд
набързо да отмие пепелта
и пролет да настъпи и в моята душа!
© МИСИЯ Всички права запазени