31.03.2006 г., 23:45 ч.

ПРОЛЕТНО 

  Поезия
609 0 1
ПРОЛЕТНО



Вълнообразните треви се зеленеят
помилвани от плахия ветрец,
всред пъстър будоар се хубавеят
на ябълките нежния цветец.

Небран нектара кани ароматно
и в лудост забръмчава цял рояк,
прииждат лястовиците обратно
със полъха донасящ топъл юг.

И пролетната цветна еднократност
вещае някак земна доброта,
изпраща слънце щедра благодатност
възкръсвайки от ведри небеса.

© Милена Христова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??