17.02.2008 г., 18:03 ч.

Променящ вятър 

  Поезия » Любовна
459 0 6

Хората като вятъра се променят -

ту силни са, ту слаби като него.

Сълзите също се изменят -

и сладки, и горчиви има вечно.

 

Загубиш ли най-ценното за тебе,

отлитат и най-светлите мечти.

Променящият вятър се е вселил,

надежда липсва в тъжните очи.

 

Любов - това е силна, свята дума,

изпълнена със нежност, топлота.

Настъпи ли и страшната разруха,

тя никога не си отива хей така.

 

И тя е като вятъра променящ се,

със полъх на цветя, а нявга на тъга.

Като ветреца вечно съществува

и винаги ще топли нашите сърца.

 

© Ивелина Цветкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??