В тъмен свят, студен без никой до теб
какво ли струва едно удовлетворение - нищо и всичко
какво е Йерусалим в Небесно Царство от пуста степ
не разбулено съмнение с мотив е нито
Светлината лед е LED, дразни, лъже и прикрива
студен живот без искра и топлина размивана от вятъра на времето
факлата е мит, мечта без топлина от блян към грешната посока завива
такъв ще е днес без Прометей бремето
Какво ли струва днес един жест без да очакваш нищо -всичко
един топъл свят, по-добър от искра едничка
© Stew Carrey Всички права запазени