Дива игра. Сърцето дими.
Кой потроши звездите с мечти,
и събори луната в морето да спи,
и събуди тревоги в добрите треви.
Котешка лапа е днешният ден.
И ушите ми две са, а очите - проблем,
остри и светли, искат всичко за мен,
Гръбнакът - спомен за извивка.
© Йоана Всички права запазени