22.07.2009 г., 16:34 ч.

Пропаднал 

  Поезия » Друга
613 0 17

Пропаднал

 


Събудих се късно,

с натежала глава,

след тежък среднощен запой.

Въргалят се в стаята

някакви хора...

и до мен има някой. Но кой?

Къде се намирам?

Уж моята стая,

а някак изглежда различна!

Какви са край мене

тез хора пияни?

Та аз алкохол и не близвам!

Дали пък

не съм се надрусал случайно?

Но как?

Аз не съм наркоман!

Какво се е случило с мене?

Кажете!

Моля ви, искам да знам!

До вчера

до мене лежеше жената,

а днес се събуждам до гнусен парцал...

Дали не съм стигнал до мръсното дъно?

Дали не затънах до кръста във кал?

 

Май вече тотално пропаднах!?!


© Валентин Добрев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??