8.10.2008 г., 8:19 ч.

Пропиляно време 

  Поезия » Любовна
992 1 3

Пропиляно време

 

 

 

Накара ме да съжалявам

за всичкото това време с теб,

накара ме да проклинам съдбата,

че те прати при мен...

 

Заради теб не намирам покой,

времето сякаш за мен не върви,

заради теб и слънцето е студено -

спрях да усещам топлите му лъчи.

 

Накара ме да съжалявам,

защото за теб е било само игра,

накара ме да се разкайвам -

било е чисто и просто лъжа.

 

Заради теб не чувствам щастие,

не чувствам радост, само тъга,

заради тебе спрях да се радвам

на простите, малки неща...

 

Всичко това време с теб

е за мен пропиляно, безсмислено...

прав си, че не искам да ти простя.

Мой ред е да те нараня... умишлено!

 

Заради тебе отново пиша това...

"Сбогом!", казвам, за последно наранена.

Заради тебе отново останах без слова,

само се питам кога ще ги намеря...

 

31.01.2007

© Габи К. Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря и на двете :* целувки!
  • Има толкова Любов по света - само протегни ръка и се усмихни!Поздрави!
  • Недей наранява, макар и умишлено!
    Има кой вместо теб!
    Давай силно напред, през Живота!
    Успех!
Предложения
: ??:??