Пропиляно време
Накара ме да съжалявам
за всичкото това време с теб,
накара ме да проклинам съдбата,
че те прати при мен...
Заради теб не намирам покой,
времето сякаш за мен не върви,
заради теб и слънцето е студено -
спрях да усещам топлите му лъчи.
Накара ме да съжалявам,
защото за теб е било само игра,
накара ме да се разкайвам -
било е чисто и просто лъжа.
Заради теб не чувствам щастие,
не чувствам радост, само тъга,
заради тебе спрях да се радвам
на простите, малки неща...
Всичко това време с теб
е за мен пропиляно, безсмислено...
прав си, че не искам да ти простя.
Мой ред е да те нараня... умишлено!
Заради тебе отново пиша това...
"Сбогом!", казвам, за последно наранена.
Заради тебе отново останах без слова,
само се питам кога ще ги намеря...
31.01.2007
© Габи К. All rights reserved.