11.06.2008 г., 1:51 ч.

Пропукана тишина 

  Поезия
928 0 5
Пропукана тишина

В мига, когато
тишината се пропука
и писъкът от самотата
счупи огледалото
на ежедневната ни скука...

Когато от мислите ни,
трупани на клада,
успеем ураганен огън
да запалим

и в него изгорим
последната обидна дума...
Когато Феникса
на любовта събудим...

Тогава ще започнем
с вас отново,
пречистени от
лицемерие и злоба.




П.П. Какво трябва да се случи, за да променим живота си?!

© Христина Никилова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??