8.01.2020 г., 0:04 ч.

Прорези в тъмнината 

  Поезия » Любовна
639 0 0

 

И аз като луната,
Крия си душата. 

 

Но един ден ти,
Единствено и само ти,
Направи разрез в тъмнината,
И проправи път на светлината.

 

Как да поправя този дефект,
Като в този свят сега ще стана изследователски обект? 
Вече се приема за болест, 
Да обичаш, да имаш горест.

© К. И. Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??