25.10.2023 г., 8:42 ч.

Прориви 

  Поезия
144 0 0

Прориви

 

Явления появят се нови - птици на настъпващото щастие.

Нов хлеб в магазините - с квас вече има.

С мая не. Вреден е тоз хлеб.

Хлебът нов е - символ.

В бъдещето прорив.

 

Значи, получава се, че имало е

Досега задържане на лошото нарочно.

Когато обаче вземе то превес.

И започне неправомерно да

Изисква - слабост, крах за него е това.

За усилване-явяване на нещо ново - пътят се отваря.

Така появявали са се в света силните промени.

 

Знам и забелязвам и прориви други.

Картините например на Хил Мейер.

Психоделичните картини.

Филмът "Последният ловец".

Прорив са на Лесничея стиховете 

 

Велес сега на арената скромно излиза.

И прославянето негово.

 

Пеенето лично - прорив е.

Нескуката успешна.

Заниманията творчески за ръцете и ума.

Разходките и на пътеки чистенето.

По Земята ходенето бос.

 

С водата студена обливането.

Яденето и неядене ритмично.

Периодите въздържание всякакво индивидуално.

Нов свят, "септември 9 български" нас ни чака.

Години, мисля - след 12.

 

Ура

 

Лесничея 

© Леснич Велесов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??